Electrica Diagnoza Camioane - Gugesti, Focsani, Vrancea

Electrica Diagnoza Gugesti Vrancea - Electrica Diagnoza Camioane - Gugesti, Focsani, Vrancea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Electrica Diagnoza Camioane - Gugesti, Focsani, Vrancea - Electrica Diagnoza Gugesti.


0727 557 802 

   P.F.A. Malinoiu Cristi ofera servicii de calitate pentru electrica si diagnoza camioane, avand in dotare echipamente performante. Conceptul acestui service a fost dezvoltat urmarind dorinta clientului de a se adresa unei persoane autorizate, care sa ofere o gama variata de servicii si produse si sa detina o competenta tehnica ridicata pentru diagnoza, reparatia si intretinerea camioanelor si autoutilitarelor MAN, MERCEDES ETC. Avand incredere in competenta si si echipamentele pe care le avem, putem rezolva toate problemele electrice ale camionului dumneavostra.

   Procesul de reparatie sau de intretinere a fiecarui camion este supravegheat cu atentie, operatiunile fiind executate in conformitate cu indicatiile din manualele de reparatii ale producatorilor. Se acorda o mare atentie controalelor interfazice si celui final al operatiilor executate, astfel incat sa existe certitudinea diagnozei si a remedierii tuturor defectiunilor electrice pentru asigurarea sigurantei in exploatarea ulterioara a camioanelor.
   Numai prin investirea in cele mai noi tehnologii, adaptarea la cerintele pietei si integrarea activitatilor in structura organizationala, putem oferi noi perspective si solutii clientilor nostri.

Electrica Diagnoza Camioane - Gugesti
   

Produse si servicii

0727 557 802 Malinoiu Cristi - Electronist Militar M.A.I., M.A.P.N., I.S.U., AMBULANTA I.G.S.U.
 
 Electrica Diagnoza Camioane - Gugesti
 
 
 P.F.A. Malinoiu Cristi ofera servicii de depanari electronice auto si militare.
 Firma are ca obiect de activitate:
   - operatiuni in domeniul depanarilor electronice militare, M.A.P.N., M.A.I., I.S.U., AMBULANTA I.G.S.U.;
   - electronica auto;
   - reparatii tahografe de orice model;
   - calibrari metrologicer tahografe;
   - programare software radiocomunicatii;
   - depanari statii emisie receptie de orice fel;
   - diagnoza auto camioane Mercedes;
   - reparatii calculatoare, leptopuri;
   - devirusari etc.;
   - comecializam orice tip de statii radio si tahografe la comanda. 
 
 

Galerie foto