SC Auto-Grand-Prix SRL

Electrica Diagnoza Odorheiu Secuiesc Harghita - SC Auto-Grand-Prix SRL reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC Auto-Grand-Prix SRL - Electrica Diagnoza Odorheiu Secuiesc.


    Aveti posibilitatea ca, impreuna cu un mecanic si un consilier tehnic, sa stabiliti pe loc ce lucrari urmeaza a fi efectuate, participand la diagnoza primara a masinii dumneavoastra, oferindu-va astfel solutii simple pentru cele mai complexe probleme, incepand cu disfunctionalitatile reclamate de dumneavoastra.
    Avand un nivel inalt de instruire, echipa este pregatita sa va ofere asistenta la un nivel tehnic european. Vi se vor pune la dispozitie toate informatiile legate de costuri, clientul avand posibilitatea cunoasterii anticipate a implicatiilor financiare. In afara faptului ca ii permitem clientului sa asiste langa masina sa pentru a vedea toate imbunatatirile si reparatiile ce i se aduc propriului autoturism ii putem permite sa isi lase autoturismul in service si acesta o poate vizualiza prin intermediul internetului si performantului sistem video de monitorizare intern cu circuit inchis.
    Misiunea noastra este sa fim recunoscuti de clientii nostri drept un partener de incredere in furnizarea de servicii de intretinere si reparatii pentru autoturisme. Satisfacerea cerintelor si depasirea asteptarilor clientilor sai reprezinta obiectivul primordial al companiei.
    Dorinta de a oferi servicii de calitate cu echipamente performante, ne-a determinat sa realizam acest service auto. Conceptul acestui service a fost dezvoltat urmarind dorinta clientului de a se adresa unui service specialist, care sa ofere o gama variata de servicii si produse si sa detina o competenta tehnica ridicata pentru diagnoza, reparatia si intretinerea celor mai moderne autovehicule. Aveti incredere in competenta noastra, in echipamentele pe care le avem, specialistii nostri, rezolva toate problemele autoturismului dumneavostra.

Produse si servicii

    Diagnoza auto computerizata poate oferi informatii utile despre sistemele electrice si electronice ale autovehiculelor, printre care amintim:

presiunea injectoarelor si ale turbinei si modul de functionare al acestora;
verificarea starii in care se afla debitmetrul de aer (MAF);
verificarea bujiilor si a bobinelor de inductie;
senzorii electrici ai motorului;
starea de functionare a electrovalvelor;
evaluarea sistemului de incarcare a bateriei;
starea airbag-urilor;
analizarea, testarea si optimizarea sistemelor ABS si ESP;
verificarea indicatorilor de bord.


    Reglajele ce se pot face prin diagnoza auto computerizata:

adaptarea clapetei de acceleratie a masinilor cu motorizare pe benzina;
reglarea relantiului masinii;
incuiere si descuiere automata selectiva sau pentru toate usile;
reglaj la nivelul fiecarei roti pentru ABS;
reglarea sau inchiderea EGR-ului;
noi chei ce pot fi adaptate pentru sistemul de alarma.


    Service sistem aprindere

Starea in care se afla instalatia de aprindere este foarte importanta in performantele unui motor. Defectiunile sistemului de aprindere sunt printre cele mai dese defectiuni ale unei masini.

Sistemul de aprindere este defect daca se constata urmatoarele:

motorul nu porneste sau se opreste imediat;
motorul se supraincalzeste;
motorul functioneaza cu intreruperi la unul sau la toti cilindrii;
motorul functioneaza cu intreruperi la relanti sau turatie ridicata;
motorul nu dezvolta putere;
motorul functioneaza cu rateuri la evacuare;
motorul detoneaza.