INT TRANSPORTE POPOVICI S.R.L.

Electrica Diagnoza Sfantu Gheorghe Covasna - INT TRANSPORTE POPOVICI S.R.L. reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre INT TRANSPORTE POPOVICI S.R.L. - Electrica Diagnoza Sfantu Gheorghe.


    Aveti posibilitatea ca, impreuna cu un mecanic si un consilier tehnic, sa stabiliti pe loc ce lucrari urmeaza a fi efectuate, participand la diagnoza primara a masinii dumneavoastra, oferindu-va astfel solutii simple pentru cele mai complexe probleme, incepand cu disfunctionalitatile reclamate de dumneavoastra.diagnoza_auto_400_01
    Avand un nivel inalt de instruire, echipa este pregatita sa va ofere asistenta la un nivel tehnic european. Vi se vor pune la dispozitie toate informatiile legate de costuri, clientul avand posibilitatea cunoasterii anticipate a implicatiilor financiare. In afara faptului ca ii permitem clientului sa asiste langa masina sa pentru a vedea toate imbunatatirile si reparatiile ce i se aduc propriului autoturism ii putem permite sa isi lase autoturismul in service si acesta o poate vizualiza prin intermediul internetului si performantului sistem video de monitorizare intern cu circuit inchis.
    Misiunea noastra este sa fim recunoscuti de clientii nostri drept un partener de incredere in furnizarea de servicii de intretinere si reparatii pentru autoturisme. Satisfacerea cerintelor si depasirea asteptarilor clientilor sai reprezinta obiectivul primordial al companiei.
    Dorinta de a oferi servicii de calitate cu echipamente performante, ne-a determinat sa realizam acest service auto. Conceptul acestui service a fost dezvoltat urmarind dorinta clientului de a se adresa unui service specialist, care sa ofere o gama variata de servicii si produse si sa detina o competenta tehnica ridicata pentru diagnoza, reparatia si intretinerea celor mai moderne autovehicule. Aveti incredere in competenta noastra, in echipamentele pe care le avem, specialistii nostri, rezolva toate problemele autoturismului dumneavostra.
    Numai prin investirea in cele mai noi tehnologii, adaptarea la cerintele pietii si integrarea activitatilor in structura organizationala, putem oferi noi perspective si solutii clientilor nostri.
    Bazandu-ne pe o strategie a ideilor si actiunilor flexibile, menite sa asigure o dezvoltare continua spre beneficiul investitorilor, partenerilor, clientilor si angajatilor, acest service auto este aliniat la standardele internationale de calitate.
    Procesul de reparatie sau de intretinere a fiecarui autoturism este supravegheat cu atentie, operatiunile fiind executate in conformitate cu indicatiile din manualele de reparatii ale producatorilor. Acordam o mare atentie controalelor interfazice si celui final al operatiilor executate, astfel incat sa avem certitudinea remedierii tuturor defectiunilor si sa asiguram siguranta in exploatarea ulterioara a autoturismelor.

service_21_400

Produse si servicii

    SERVICE AUTO COMPLET - MULTIMARCA

    STATIE ITP II IIIitp_auto_400

    Electricitate si electronica auto

-diagnoza sistem electric-electronic
-diagnoza sisteme de management a motorului
-diagnoza sisteme de injectie
-diagnoza si reparatii injectoare
-diagnoza sisteme de climatizare
-diagnoza sistem ABS-EBS
-Sisteme GPS vanzare ,instalare
-Statii radio vanzare ,instalare
-Alarme auto vanzare,instalare
-Sisteme audio – vanzare si instalare
-Sisteme de climatizare autovehicole comerciale
-Sisteme de avertizare la parcare


    Testare si diagnoza autoservice_auto_06

-citire coduri eroare
-verificare si interpretare coduri de eroare, inclusiv pentru senzori de pedala
-peste 3000 coduri generice in baza de date
-stergere coduri eroare
-viteza
-cantitatea injectata
-avansul
-MAF & MAP
-stinge becul galben -Engine Check Light Off
-verificare parametrii senzori
-temperatura lichidului de racire
-starea sistemului de alimentare
-tensiunile sondelor lambda
-presiunea combustibilului etc.

Galerie foto