Fomco-Electrica Diagnoza Camioane si Semiremorci

Electrica Diagnoza Targu mures Mures - Fomco-Electrica Diagnoza Camioane si Semiremorci reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Fomco-Electrica Diagnoza Camioane si Semiremorci - Electrica Diagnoza Targu mures.


  Fomco Truck Service inaugurat in vara anului 2010, este un service auto de camioane aflat in continua dezvoltare care ofera toate serviciile de mentenanta necesare unui parc auto. Obiectivul nostru este de a gasi solutii optime si rapide pentru fiecare provocare din partea clientilor nostrii.

   În service-ul Fomco Truck Service sunteți întâmpinat de o echipă de profesionişti în domeniu, care dispune de tehnologie de ultimă generaţie şi capacitatea de a efectua întotdeauna lucrări la cele mai înalte standarde de calitate. Profesionalismul echipelor de service este dobândit atât prin specializări tehnice obligatorii în țară si în străinătate ,precum si multe curusuri si treniguri de specialitate , cât și prin importanta experiența acumulată.

  Misiunea noastra este sa fim recunoscuti de clientii nostri drept un partener de incredere in furnizarea de servicii de intretinere si reparatii pentru autoturisme. Satisfacerea cerintelor si depasirea asteptarilor clientilor sai reprezinta obiectivul primordial al companiei.

service_targu_mures_400Brandul Fomco Truck Service a fost dezvoltat urmarind dorinta clientului de a se adresa unui service specialist, care sa ofere o gama variata de servicii si produse si sa detina o competenta tehnica ridicata pentru diagnoza, reparatia si intretinerea celor mai moderne autovehicule. Aveti incredere in competenta noastra, in echipamentele pe care le avem, specialistii nostri, rezolva toate problemele autoturismului dumneavostra.
    Avand un nivel inalt de instruire, echipa este pregatita sa va ofere asistenta la un nivel tehnic european. Vi se vor pune la dispozitie toate informatiile legate de costuri, clientul avand posibilitatea cunoasterii anticipate a implicatiilor financiare. In afara faptului ca ii permitem clientului sa asiste langa masina sa pentru a vedea toate imbunatatirile si reparatiile ce i se aduc propriului autoturism ii putem permite sa isi lase autoturismul in service si acesta o poate vizualiza prin intermediul internetului si performantului sistem video de monitorizare intern cu circuit inchis.
    Bazandu-ne pe o strategie a ideilor si actiunilor flexibile, menite sa asigure o dezvoltare continua spre beneficiul investitorilor, partenerilor, clientilor si angajatilor, acest service auto este aliniat la standardele internationale de calitate.
    Numai prin investirea in cele mai noi tehnologii, adaptarea la cerintele pietii si integrarea activitatilor in structura organizationala, putem oferi noi perspective si solutii clientilor nostri.

Program de lucru:

Luni - Vineri 08:00-16:30

Produse si servicii

Testare si diagnoza computerizata camioane 

-citire coduri eroare

-verificare si interpretare coduri de eroare, inclusiv pentru senzori de pedala

-peste 3000 coduri generice in baza de date

-stergere coduri eroare

-stinge becul galben -Engine Check Light Off

-verificare parametrii senzori

-temperatura lichidului de racire

-starea sistemului de alimentare viteza

-cantitatea injectata marca Iveco

-avansul

-tensiunile sondelor lambda

-presiunea combustibilului etc.


Diagnoza computerizata poate oferi informatii utile despre sistemele electrice si electronice ale autovehiculelor, printre care amintim:

-presiunea injectoarelor si ale turbinei si modul de functionare al acestora;

-senzorii electrici ai motorului;

-starea de functionare a electrovalvelor;

-analizarea, testarea si optimizarea sistemelor ABS si ESP;

-verificarea starii in care se afla debitmetrul de aer (MAF);

-evaluarea sistemului de incarcare a bateriei;

-verificarea indicatorilor de bord.

Diagnoza si reparatii sisteme ABS/EBS de franare pentru semiremorci KNORR BREMSE si WABCO

Lucrari electrice , reparat alternatoare si electromotoare

parteneri

Colaboratori principali : Knorr Bremse ,Webasto ,Eberspacher ,Stoneridge.

Parteneri autorizati de  :  Iveco, Bosh Truck Service ,Schmitz CargoBull Ag

oferte speciale

 

Oferte speciale si promotii Lunare ! Informatii aici: FOMCO-PROMOTII

Galerie foto