SC BEST ENGINE SRL

Electrica Diagnoza Timisoara Timis - SC BEST ENGINE SRL reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC BEST ENGINE SRL - Electrica Diagnoza Timisoara.


    Societatea Best Engine are ca obiect principal de activitate intretinerea si repararea autoturismelor si autoutilitarelor1_400 fiind abilitata de Registrul Auto Roman pentru o gama larga dintre acestea printere care amintim: Alfa Romeo, Audi, Bmw, Chevrolet, Citroen, Daewoo, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Honda, Rover, Kia, Lancia, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel ,Peugeot, Renault, Skoda, Suzuki, Seat, Toyota, Volvo, Volkswagen.

    Activitatea se executa cu personal de inalta calificare, cu o bogata experienta in domeniu cuprinzand toata gama de activitati necesare intretinerii si reparatiei: tinichigerie inclusiv structura rezistenta, mecanica, electrica, electronica si soft, vopsitorie.

    Dispunem de scule profesionale, instalatii de lucru, aparatura si echipamente conexe.

    Derulam contracte cu majoritatea societatilor de asigurari precum si cu un numar semnificativ de de firme cu parc auto insemnat.

    Piesele achizitionate sunt la un raport calitate/pret optim, finalizarea lucrarilor executandu-se pe baza de grafic.

    Oferim prioritate clientilor importanti din punct de vedere al parcului auto si volumului de lucrari executate, preturile angajate fiind in concordanta cu cele de mai sus.

    Preturile si tarifele practicate sunt sub cel al reprezentantelor, clientul fiind protejat din punct de vedere al costurilor de reparatie.

Produse si servicii

Electricitate si electronica auto

Inalta calificare a personalului nostru, dotarea cu echipamente de ultima generatie , soft upgradabil permanent , ne permit sa fim in permanenta in pas cu tehnologia si sa va oferim servicii de ce mai inalta calitate , cum ar fi :

-diagnoza sistem electric-electronic
-diagnoza sistem ABS-EBS
-diagnoza sisteme de management a motorului
-diagnoza sisteme de climatizare
-diagnoza sisteme de injectie
-diagnoza si reparatii injectoare

    Testare si diagnoza auto

-citire coduri eroare
-verificare si interpretare coduri de eroare, inclusiv pentru senzori de pedala
-peste 3000 coduri generice in baza de date
-starea sistemului de alimentare
-viteza
-cantitatea injectata
-avansul
-stergere coduri eroare
-stinge becul galben -Engine Check Light Off
-verificare parametrii senzori
-temperatura lichidului de racire
-MAF & MAP
-tensiunile sondelor lambda
-presiunea combustibilului etc.

Galerie foto